Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Broaman Repeat8-Nano In/Out
Januar 2018
Hvorfor ikke
bare bruge fiber...
Signaltransport i broadcast-verdenen er traditionelt sket via coaxialkabler og SDI-signaler. Men tranport via lyslederkabel er både sikrere og mere effektivt. Og det behøver ikke at være dyrt.

Prisen for Broamans nye Repeat8-Nano in/out-boks er 3.600 kroner. Det en lille handy enhed med fire SDI eller MADI coaxial-indgange, som konverteres til fire single mode fiberudgange, eller omvendt. Som "stand alone" er systemet plug'n'play og behøver derfor ingen konfiguration eller software.

Repeat8-Nano kan også indgå i et system med det nye Repeat 48-2 fibermodul, som leverer fiber til fiber konvertering (singlemode til multimode og omvendt). Repeat 48-2 understøtter transcievers op til 12G og kan anvendes med 10G IP systemer. Dermed bliver det nemt at integrere 12G video i et IP video workflow.

Repeat48 kan således anvendes til konvertering af 3G/12G SDI til/fra fiber, singlemode til/fra multimode fiber, og multiplexing af video, audio, serial data, ethernet og sync til en fiber.

Fordelene ved fiber

Overførsel af signaler via fiber – dvs. lyslederkabel – har en række fordele. Det vigtigste er nok, at signalerne kan sendes over kilometerlange afstande og at kapaciteten er langt større end med traditionelle kabler. Desuden slipper man for de brumproblemer, som man kan løbe ind i ved kabelbaseret overførsel af signalerne.

Broamans fiberløsninger udmærker sig ved at være transparent i transmissionen. Der lægges således ingen nye data ind i forbindelse med konvertering, routing eller multiplexing. Alle Broaman produkter overholder desuden SMPTE standarden, og er derved kompatible med produkter af andre fabrikater.

Broaman forhandles af i Danmark af Danmon / Soundware. Yderligere information på www.broadcastmanufactur.com.

Gå tilbage


Broaman Repeat8-Nano er en firekanalers in/out boks, der konverterer fra SDI til lysleder eller omvendt. Her transporteres HD-signalet fra fire videokameraer. Prisen for boksen er overkommeig, nemlig er 3.600 kroner.
Klik for større billede

Repeat8-Nano boksen giver også mulighed for transport af ukomrimerede 4K-signaler. Det forudsætter dog, at signalet fordeles på alle fire kanaler.
Klik for større billede

Broamans nye Repeat 48-2 fibermodul leverer fiber til fiber konvertering – f.eks. multiplexing af video, audio, serial data, ethernet og sync til en fiber. Det er et modul der fungerer perfekt sammen med Repeat8-Nano boksen.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+