Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Fremsynet konference
Søndag den 14. januar 2018
FutureTV fejrer
10 års jubilæum
Claus Bülow Christensen er en af branchens mest fremsynede folk, og det har bl.a. resulteret i en serie konferencer med tidlig fokus på bl.a. streaming og Video on Demand. Det hele startede i 2008...

– Jeg arrangerede den første konference i 2008, da TV-verdenen var en helt anden, siger Claus Bülow Christensen. – Dette års konference vil vi bruge til både at se tilbage på branchens vigtigste forandringer, og se frem på de næste 10 år.

– Det var f.eks. på FutureTV, at mange første gang hørte om Netflix, og vi vil også i år give en pejling af, hvad vi kan forvente af store forandringer i fremtiden: Vil kunderne fortsat vandre væk fra kabel-TV pakker? Hvordan vil kampen mellem streaming giganterne udvikle sig? Hvordan vil brugernes adfærd fortsat forandre sig? Får vi mere public service og et Danflix?

Også i år sammensætter Claus Bülow konferenceprogrammet i tæt samarbejde med hans internationale netværk af eksperter. Copenhagen Future TV Conference 2018 afholdes onsdag den 16. maj kl. 9.00 til 16.00 i Industriens Hus, H. C. Andersens Boulevard 18 i København. Yderligere info.


Gå tilbage

I år kan Claus Bülow Christensen fejre 10 års jubilæum for sin Copenhagen Future TV Conference. Den foregår 16. maj i Industriens Hus. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+