Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Ny stilling
Lørdag den 20. januar 2018
DR ansætter
tech-specialist
Fra den 1. februar bliver Carsten Nielsen viden- og tech-korrespondent på DR. Han får fast base sammen med DR Viden i Aalborg.

Med ansættelsen af Carsten Nielsen (51) styrker DR Nyheder dækningen af videnskab og den nye teknologi, som både vil forandre vores arbejds- og privatliv. Han skal primært levere historier og analyser til TV-Avisen, men vil også kunne opleves på DRs mange andre platforme.

Arbejdssted i Aalborg

Carsten Nielsen får arbejdssted i Aalborg sammen med cirka 30 medarbejdere på DR Viden.

– Vi har en ambition om, at gøre alt det svære, let at forstå, siger Carsten Nymann, der er redaktionschef på DR Viden i Aalborg. – Det er en disciplin som Carsten allerede har vist, at han mestrer på såvel de digitale platforme som i radioen. Og nu får seerne så også glæde af hans ekspertise...

Carsten Nielsen har arbejdet med viden- og techstoffet i DR i mange år, blandt andet på P1's tidligere teknologimagasin "Harddisken", og senest som tilrettelægger på en række udsendelser med psykologiprofessor Svend Brinkmann. Derudover har Carsten Nielsen arbejdet i over otte år som videnskabsjournalist på Aalborg Universitet.


Gå tilbage

– Videnskab og teknologi løser en masse problemer for os, men skaber også nogle nye i farten, siger Carsten Nielsen. – Jeg glæder mig til at finde og fortælle de gode historier om, hvordan ny teknologi påvirker danskernes arbejds- og privatliv. (foto Agnete Schlichtkrull). Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+