Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Svensk-dansk thrillerserie
Lørdag den 27. januar 2018
Endnu flere danskere
på rollelisten
Der er snart premiere på Viaplay og TV3's svensk-danske serie "Advokaten". Det er en thrillerserie om forsvarsadvokaten Frank Nordling, spillet af svenske Alexander Karim, der infiltrerer den kriminelle underverden for at hævne mordet på sine forældre.

Viaplay og TV3 har allerede offentliggjort, at Thomas Bo Larsen, Nikolaj Kopernikus og Sarah Hjort Ditlevsen er danske hovedrolleindehavere er på rollelisten i Advokaten. Men nu løftes sløret for et ydermere stjernespækket dansk cast, som blandt andre tæller Ellen Hillingsøe (Tinkas juleeventyr), Johannes Lassen (1864), Bjarne Henriksen (Badehotellet), Peder Pedersen (Gramsespektrum), Susanne Storm (Mercur), Ole Boisen (Den som dræber) og Andrea Vagn Jensen (Klassefesten).

– Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med mine danske kollegaer, men samarbejdet med de svenske skuespillere har også været ret eksotisk, siger Nicolaj Kopernikus, der spiller rollen som den på overfladen perfektionistiske og excentriske advokat-chef Svend-Erik Wiesén.

– Vi kendte ikke hinanden fra tidligere, så vi er startet med et blankt ark. Fra begyndelsen har vi haft stor respekt for hinanden og stor nysgerrighed efter at lære hinanden at kende. Og jeg kan konstatere at vi har samme humor...

Fakta om Advokaten

Advokaten er en thrillerserie i 10 afsnit baseret på en idé af Jens Lapidus (Snabba Cash), Hans Rosenfeldt (Broen) og Michael Hjort (Alex). Serien er produceret af SF Studios og får premiere eksklusivt på Viaplay og TV3 i foråret 2018.


Gå tilbage

Thomas Bo Larsen og Nikolaj Kopernikus har fremtrædende roller i Viaplay og TV3's nye svensk-danske serie 'Advokaten'. Serien er produceret af SF Studios og får premiere eksklusivt på Viaplay og TV3 i foråret 2018. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+